ONEWORLD HABERLER

Tim Bright, İngiliz Başkonsolosluğu’nda GBBC (Great British Business Club) davetinde katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma websitemizden erişim sağlayabilirsiniz.



İngiliz Hükümeti’nin resmi Ticaret Ajansı DIT(Department for International Trade) ile Türkiye’deki İngiliz Ticaret Odası ortaklığıyla yeni bir iş kulübü kuruluyor: Great British Business Club (GBBC) Türkiye’de yerleşik İngiliz firmaların ve yöneticilerinin bir araya geleceği bu özel iş kulübünde İngiltere’den Türkiye’ye doğrudan yatırım yapmış olan firmalar ve İngiliz sermayesi bulunan Türk firmalar yer alacak.

Türkiye'de yerleşik İngiliz menşeili firmalar ve yöneticilerini bir araya getirdiğimiz 'Great British Business Club' isimli bu platformun lansman etkinliği, 3 Ekim'de İstanbu'da İngiliz Başkonsolosluğu'nda , Ankara etkinliği 14 Aralık'ta İngiltere Büyükelçiliği'nde gerçekleşmişti.


21.03.2018
OneWorld Danışmanlık ortağı Tim Bright, 21 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde İngiliz Başkonsolosluğu’nda katılımcılarla biraraya gelerek bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.